Štvrtok, 18. apríl 2024
Meniny má Valér | zajtra Jela
udalosť sa už konala

Program kina 25.10.2019

BLÍŽENEC 20:50 hod.
Žáner: akčný, dráma
OBSAH:
Blíženec je originálny akčný triler s Willom Smithom v hlavnej úlohe. Smith hraje Henryho Brogana, elitného nájomného zabijaka, prenasledovaného tajomným mladým vrahom, ktorý dokáže predpovedať jeho každý ťah. Film režíruje oscarový režisér Ang Lee a produkuje renomovaný tvorca akčných blockbustrov Jerry Bruckheimer. V ďalších úlohách sa objaví Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen a Benedict Wong.


JOKER 18:00, 20:40 hod.
Žáner: krimi, dráma
OBSAH:
Skrachovaný komediant Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) sa dlho pohybuje na tenkej hranici medzi realitou a šialenstvom. V jeden deň sa potuluje vo svojom obleku klauna po uliciach Gotham City a dostáva sa do konfliktu s brutálnymi zlodejmi. Pomaly sa roztáča špirála udalostí, ktorá vyústi do hrozivých rozmerov. Opustený Fleck začne čoraz viac prepadať do hlbín šialenstva a postupne sa mení v ikonického zločinca, ktorého už čoskoro bude svet poznať pod menom Joker.


OVEČKA SHAUN VO FILME: FARMAGEDDON 16:20 hod.
Žáner: animovaný
OBSAH:
Ovečka Shaun vo filme: FARMAGEDDON - Blízke stretnutie tretieho druhu s najobľúbenejším ovčím stádom v Shaunovom celkom novom filmovom dobrodružstve. Čudesné svetlá nad pokojným mestečkom Mossingham oznamujú príchod záhadného návštevníka zo vzdialenej galaxie… Na neďalekej farme Mossy Bottom Farm zatiaľ Ovečka Sahun nič netuší, pretože má plné ruky práce s geniálnymi nápadmi, ako si znova vystreliť z farmára a rozhnevať Bitzera. Čoskoro však jedna mimozemská výmyselníčka neďaleko farmy havaruje, Shaun sa rýchlo chytí novej príležitosti a vyráža na intergalaktickú misiu na záchranu malej návštevníčky pred diabolskou vládnou organizáciou, ktorá sa ju snaží zajať a zneužiť pre svoje nekalé ciele. Podarí sa Shaunovi a jeho stádu odvrátiť Farmageddon na farme Mossy Bottom?


POSLEDNÁ ARISTOKRATKA 18:40 hod.
Žáner: komédia
OBSAH:
Film sa odohráva v jeseni v roku 1996-1997, kedy je Františkovi Kostkovi, vďaka svojim šľachtickým predkom, navrátený zámok Kostka, ktorý bol v reštitúcii. Rodený Newyorčan Frank s dcérou Máriou a temperamentnou ale srdečnou ženou Vivien podniknú na tento novonadobudnutý zámok Kostka výlet. Ich predstavy o zámku a Čechách, kde nikdy neboli, sú tak idealizované a romantické, že už samotný stret s českou realitou prinesie veľa zábavných situácií.


ROZPRESTRI KRÍDLA 15:50, 18:10 hod.
Žáner: dobrodružný
OBSAH:
Christian, vizionársky vedec, študuje voľne žijúce husi. Pre jeho syna Thomasa, dospievajúceho chlapca posadnutého videohrami, predstavuje myšlienka stráviť prázdniny s otcom v prírode nočnú moru. Otec a syn sa však predsa len zblížia vďaka bláznivému plánu na záchranu zanikajúceho vtáčieho druhu vďaka Christianovmu ultraľahkému lietadlu. Začína tak neuveriteľná a nebezpečná cesta, na ktorú sa nezabúda.


SNEŽNÝ CHLAPEC
2D: 15:40 hod.
3D: 16:30 hod.
Žáner: animovaná komédia
OBSAH:
Chcete zažiť parádne dobrodružstvo ? Ak áno, tak sa choďte pozrieť na strechu vášho domu. Možno sa tam skrýva stratený a vydesený yetti, ktorý nevie, ako sa vrátiť späť k rodičom. Tvorcovia slávnej série Ako si vycvičiť draka natočili ďalší rozprávkový príbeh, ktorý vás chytí za srdce.
Dievča s exotickým menom Yi je typická puberťáčka, ktorá má problém zapadnúť do kolektívu, pretože jej okolie buď nerozumie, alebo ju príšerne vytáča. Útechu nachádza v bunkri na streche svojho domu, kde sa na svet dá pozrieť z nadhľadu. Jedného dňa však vo svojom útočišti objaví obrovskú bielu chlpatú guľu, z ktorej sa vyliahne mladý yetti, snežný chlapec, ktorého Yi začne oslovovať menom Everest. Nie je to náhoda, najvyššia hora sveta je totiž domovom týchto bájnych himalájskych monštier a mladý yetti netúži po ničom inom, než sa vrátiť späť domov. Lenže ako má tento mýtmi opradený tvor prejsť stovky kilometrov, bez toho aby si ho niekto všimol? Diskrétnosť je totiž dôležitá aj kvôli tomu, že po ňom pátra bohatý zberateľ kuriozít Burnish, ktorý ho už raz chytil ale jeho neschopní zamestnanci ho nechali ujsť. Pomocnú ruku Everestovi podáva práve Yi so svojimi dvoma kamarátmi. Odmenou za odvážne rozhodnutie sprevádzať snežného chlapca domov im bude napínavá cesta plná zábavy, dobrodružstva a zázrakov, vedúcich až na najvyššie miesto na Zemi.
Režisérka Jill Culton prešla ako animátorka tými najlepšími štúdiami, aby v DreamWorks Animation všetky skúsenosti zužitkovala a zrežírovala veľmi osobný film. „V tomto príbehu je všetko, čo mám rada. Mám slabosť pre dobrosrdečné, chlpaté a obrovské psy, ktoré sú roztomilo nemotorné, a Everest je tiež takýto maznáčik. Milujem hudbu, verím, že dokáže čarovať, a preto hrá Yi na husliach. Yettiho tóny hudby inšpirujú k tým nádherným kúzlam. A verím na detské priateľstvá, ktoré najlepšie stmeľujú spoločne prežité dobrodružstvá, “ dodáva režisérka.


VLÁDKYŇA ZLA 2
2D: 17:50, 20:30 hod.
3D: 15:10 hod.
Žáner: fantasy, dobrodružný, akčný
OBSAH:
Prešlo päť rokov. Kráľovná čiernej mágie žije spokojne a jej krstná dcéra Aurora pomaly dospieva. Nenávisť medzi ľuďmi a kúzelnými bytosťami sa úplne vytratila. Svadba medzi princom Filipom a Aurorou je dôvod k radosti a mnohí dúfajú v spojenectvo. Nečakaný zvrat udalostí a stretnutí s novými mocnými spojencami dostane Auroru a Zlorianu na opačné strany Veľkej vojny, ktorá preverí ich rodinné putá


ZLATOKOPKY 21:00 hod.
Žáner: dráma
OBSAH:
Podľa skutočného príbehu.
Jennifer Lopez v novom filme ako bývalá striptérka, ktorú už nebavilo tvrdo makať pri tyči, sa so svojimi kolegyňami rozhodne okrádať zbohatlíkov z Wall Street.


ZOMBIELAND: RANA ISTOTY 18:30, 20:20 hod.
Žáner: akčná zombie komédia
OBSAH:
Tento rok čakajte Halloween skôr!
Kvarteto zabijakov zombie sa po desiatich rokoch vracia do boja pod taktovkou tvorcov filmov Venom a Deadpool. Herecké hviezdy Woody Harrelson, Emma Stone či Jesse Eisenberg sa v pokračovaní kultovej zombie komédie vydávajú na cestu naprieč postapokalyptickou Amerikou. Cestou budú mať dočinenia s novými, vyvinutými druhmi zombie aj ďalšími preživšími. No najväčšou výzvou bude nezblázniť sa z ich svojskej provizórnej rodiny...

Pridal: Redakcia PIS
596

CINEMAX Prešov

Sídlo (adresa):
Vihorlatská 2/A, 080 01 Prešov
Telefón:
051/286 12 00
Mobil:
0918 896 501
E-mail:
WEB:
http://www.cine-max.sk
Facebook:
https://www.facebook.com/CinemaxPresov/
CINEMAX
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK