Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav
udalosť sa už konala

Ultrazvuk - Malé Divy turné

Dvaja štramáci - Vec a Tono S. - si pre fanúšikov formácie Ultrazvuk na jeseň pripravili klubové turné s názvom Malé Divy. Svojou prítomnosťou tak poctia menšie kluby, kde by ich inak v tejto zostave nebola možnosť vidieť ani počuť. Prestriedajú sa za gramofónmi, povtipkujú s publikom a po koncerte požúrujú s miestnymi, čím naplno využijú čaro každého priestoru, ktorý navštívia. Budú sa proste diať Malé Divy!


A ako bonus, si ľudia, ktorí stoja za značkou ‘primát’, pre vás pripravili aj špeciálny merch v podobe slovenských fair trade tričiek, ktorých vizuál sa bude dopĺňať a meniť v reakcii na konkrétne miesto a mesto. Grafiku si ľudia budú môcť potlačiť sami, alebo s odbornou pomocou, pred a po koncerte v každom klube. V prípade, že nebudete nutne potrebovať nové tričko, pokojne upcyklujte a prineste si vlastné, ktoré vám už dlhšie leží v skrini. Prípadne si spontánne natlačíte grafiku na oblečenie, čo budete mať v tej chvíli na sebe.


Samozrejme si budete môcť na každej zastávke zakúpiť aj CD / LP Ultrazvuk a dokonca si ho aj nechať podpísať, ak chlapci nestratia fixku.


Vstupné: 5€
Lístky v predaji na: http://www.christiania.eu.sk/event/1157-ultrazvuk-male-divy-turne

Pridal: Redakcia pis.sk
623

CHRISTIANIA

Sídlo (adresa):
Hlavná 105, 080 01 Prešov
Telefón:
051/772 20 97
Mobil:
E-mail:
WEB:
http://www.christiania.eu.sk
Facebook:
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK