Streda, 15. máj 2024
Meniny má Žofia | zajtra Svetozár

Malí atléti súťažili o pohár

V telocvični ZŠ Sibírska sa 10. novembra uskutočnilo ďalšie kolo súťaže v detskej atletike. Pomenované bolo po maskotovi Detskej atletiky - Spajkym.

Súťaže sa zúčastnilo 17 detských družstiev, čo je zatiaľ rekord v účasti na Spajkyho pohári. Disciplíny pre deti pomáhal pripraviť aj početný tím rozhodcov z Fakulty športu Prešovskej univerzity.

Po odštartovaní pretekov sa už súťažilo ostošesť, už tradične najprv v piatich disciplínach, na záver deti absolvovali vytrvalostný beh. Potom sa už len zrátali body a prišla najzaujímavejšia čast, teda vyhlásenie výsledkov.

Poradie bolo veľmi tesné - na bronzovej priečke sa umiestnilo družstvo zo ZŠ Komenského Bardejov B s počtom bodov 21, na druhom mieste sa umiestnili ich tímoví kolegovia (ZŠ Komenského Bardejov) z A - družstva s celkovým počtom 12 bodov a iba o jeden bodík ich predstihol víťaz súťaže AC Run is Fun Prešov A (11 bodov).

Víťazi získali medaily, pohár a darčeky od nákupného centra Eperia Prešov. Nikto neodišiel naprázdno, všetky deti dostali odznak Detskej atletiky a občerstvenie, ktoré pripravilo mesto Prešov.

Organizátori aj touto cestou ďakujú všetkým podporovateľom, ale najmä deťom a ich trénerom za účasť na tomto podujatí a samozrejme rodičom, ktorí svoje ratolesti povzbudzovali z tribúny.

Mohlo by Vás zaujímať
3b HbL VÝCHOD: Pred posledným kolom základnej časti a Play OFF, už len zopár otáznikov.
Do Play OFF regionálnej 3b Hokejbalovej ligy VÝCHOD zostáva mužom odohrať posledné, dohrávané ligové kolo a začne sa boj o poháre najcennejšie. A ako si počínali Vaše družstvá, si pozrite v nasledujúcich riadkoch.
Obnovené značenie na cyklotrasách v Prešovskom kraji
V novej sezóne čaká cyklistov 400 km obnoveného značenia a počas roka pribudne ďalších 320 km PREŠOV, 25. apríl 2024 – Na cyklistov v Prešovskom kraji čaká v novej sezóne 400 km obnoveného značenia. Počas roka 2024 prejde obnovou ďalších vyše 300 kilometrov. Obnovu značenia cyklotrás zabezpečila Krajská organizácia cestovného ruchu Severovýchod Slovenska.
Prešovskí volejbalisti definitívne na nepopulárnom 4. mieste
V sobotu pokračovala tretím zápasom séria o bronzové medaily Niké Extraligy mužov medzi volejbalistami VK MIRAD UNIPO Prešov a TJ Spartak Myjava. Napriek veľkej bojovnosti sa domácim hráčom nepodarilo sériu zdramatizovať a po prehre 2:3 (20:25, 25:23, 25:14, 22:25, 12:15) si Kopaničiari z metropoly Šariša odviezli cenné kovy. Vo finále hranom na 4 výhry sa hráčom Bratislavy podarilo vyrovnať sériu o majstrovský titul proti Komárnu na 2:2.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK